Velkommen til Gamlebyen Kulturhus!

Gamlebyen Kulturhus ble etablert sommeren 2014. Bak driften står Gamlebyen Festivaldrift AS, et ideelt aksjeselskap som også driver Månefestivalen, den sjarmerende musikkfestivalen som arrangeres i Gamlebyen i juli hvert år.

Gamlebyen er en av landets mest populære turistattraksjoner, en godt bevart og levende festningsby. For oss som bor og virker her er det en elsket liten landsby, og selvsagt bør en slik ha et eget kulturhus og musikkscene.

På kulturhuset arrangerer vi en en rekke konserter i løpet av året, først og fremst rock, men også jazz, pop, folk og mye annet står på programmet. Det meste av driften på huset er basert på frivillighet, konsertene gjennomføres ved hjelp av vår flinke arrangørgruppe som håndterer lyd, lys, backstage, vakthold, billettsalg etc.

Kulturhuset består av en sal med scene, café og trivelig uteservering i sommerhalvåret. Våre fasiliteter benyttes også av andre arrangører til alt fra konserter, teater og litteraturarrangementer. Sjekk vår utleie side hvis du er interessert i å bruke huset til et eget arrangement eller event.