Lørdagsjazz

På lørdager (med unntak av 22. juli pga. Månefestivalen) framover i sommer har vi jazzcafé! Mellom kl. 15-17, helt gratis. Hvis været tillater det så blir det utendørs — i motsatt tilfelle flytter vi inn.

Ledig stilling

Sommeren er vår travleste tid, og vi trenger å fylle på litt i stallen. Vi kan ikke tilby full sommerjobb, men leter etter en som kan jobbe mest i helgene, med litt ekstra jobb i siste halvdel av august. Er du over 18 år, oppegående og takler litt stress, send gjerne en mail til kontakt[a]gamlebyenkulturhus.no! Fint med erfaring fra kafe/restaurant, men ikke nødvendig.

Arrangementer før sommeren

Sommeren nærmer seg, men før den tid har vi et par arrangementer igjen på huset.

Lørdag 13. mai har vi Xile on Main St., et Rolling Stones tribute band med seks erfarne musikere fra Fredrikstad. De spiller versjoner med bakgrunn i originalversjoner, fra konsertversjoner og også noen med deres egen tolkning. Kjøp billetter på Fredrikstad Kino eller i døra, cc: 250,-

Onsdag 31. mai og 14. juni runder vi av sesongens quizrunde. Dørene åpner kl. 18, quizstart er kl. 19.

I mai har vi åpent lørdag 11 – 17 og søndag 12 – 17.