Kommende arrangementer

Fra høst til vår har vi et tett program med konserter og andre arrangementer. På sommeren konsentrerer vi oss hovedsaklig om cafeen, uteservering og utleie! Følg med her eller på Facebook for oppdateringer.

26. april 2019 /

Gamlebyen Jazzfestival
Oslo Storband med Svante Thuresson

Bandet har et bredt sammensatt repertoir og gjør konserter med spennende musikk som ofte kan være litt utenfor det folk flest forbinder med rammene for storband. Svante Thuresson startet sin musikerkarriere som trommeslager og i 1963 ble han med i sekstetten Gals and Pals, som førte til opptredener i både fjernsynsprogrammer og på revyscenen. Han har deltatt flere ganger i svenske Melodifestivalen og sammen med Lill Lindfors representerte han Sverige i Eurovision Song Contest i 1966 og endte på andreplass. Siden 1980-årene har han jobbed hovedsakelig som turnéartist og reist land og strand rundt som medlem av ulike jazzkvartetter og storband. Han har nettopp gitt ut ny CD, “Four”, sammen med Claes Crona trio.

Konsertstart kl. 21. Gratis!

27. april 2019 /

Gamlebyen Jazzfestival
Holmen Rythm ‘n’ blues band

Roger Amundsen
piano/vokal
Fride Amundsen
vokal
Jon Erik Gretland
gitar
Anders Amundsen
bass
Ole Petter Chylie Hansen
trommer

Konsertstart kl. 13. Gratis!

23. mai 2019 /

Activating Divinity Workshop

Denne kvelden er litt annerledes enn de andre, for her er det mer fokus på sjamanistiske øvelser og meditasjon enn på scenearrangementene, ledet av Prinsesse Märtha Louise og Shaman Durek. De tar deg med på en reise for å oppdage ditt aktiverte guddommelige selv og hvordan du kan bruke gavene du har fått tildelt til å forandre verden.

I denne workshopen vil Prinsesse Märtha Louise og Shaman Durek snakke om livet, hvordan øke bevisstheten og lede deg tilbake til hva som er sant i deg. Gjennom meditasjon, sjamanistiske verktøy og en samtale på veien om hvordan bruke disse verktøyene for å øke bevisstheten din, tar de deg med på en magisk reise som åpner opp for din unike sannhet.

Kl. 17:00 (for mer informasjon, følg Facebook-eventet).
Billetter kjøpes her.

25. mai 2019 /

Claudia Scott med band

Claudia Scott har hatt et fantastisk Jubileumsår i 2018, hvor hun har markert 25 år som soloartist, og besøkt store deler av landet enten med fullt band, eller duo. I fjor var hun en av artistene i det populære programmet «Hver gang Vi Møtes», noe som medvirket til at flere fikk øynene opp for denne fantastiske artisten.

Fjoråret bød også på tap av flere nære og kjære, noe som gir rom for refleksjoner om levd liv og inspirasjon til nye låter.
Det er 50 år siden Claudia Scott først platedebuterte sammen med sin far Clive Scott & The Skywegians, og i høst slipper hun sitt 8. soloalbum.

Claudia Scott er en av våre mest produktive låtskrivere. I tillegg til å skrive låter til eget bruk, har hun også bidratt på låtskriversiden til flere artister.
Før sommeren slipper hun første smakebit fra det kommende albumet, og flere av låtene blir følge på konsertene fremover.

Både «Follow the lines» ( 2014 ) og Let The Ribbons Fly ( 2016 ) fikk anmelderne til å kaste både 5’ere og 6’ere, samt en Spellemann. Det oser kvalitet over Claudia Scott som låtskriver.

Claudia kommer fra sterke røtter innen genren Country, og har utviklet en egen stil innenfor sjangeren og lener seg nok mer mot Countryrock, eller Americana som noen vil kalle det.
Pressen referere til Scott som ”Rockens Førstedame”, eller ”Norges Americanadronning”. Hun har fått svært gode tilbakemeldinger både for konsertene og album.

Dørene åpner 20:00, konsertstart 22:00.
Billetter kjøpes her.

31. mai 2019 /

Akustisk kafékonsert med Anton Ruud

Anton Ruud fra Harestua, som har hatt flere band de siste åra og som er en djevel, sammen med flere andre, på norske rocketekster som vi glatt kan sende et papirfly i retning Jokke, Raga, Thåström, Waits, Cave – og vi skjønner godt at Stein Torleif Bjella liker dette.

Å skrive låter er en kunst. Både når det gjelder selvopplevde historier, eller om man dikter opp. Kunsten er å formidle det videre, og Anton Ruud er en artist som mestrer den. Og om det er selvopplevde historier, er det ikke en overraskelse. Dette er en mann som har opplevd livet på både godt og vondt. Når en hører Anton Ruud formidle sine historier, kan en ikke unngå å høre gjenklangen av gamle svenske punkrockere og legendariske skandinaviske viseformidlere. Nerven i fremføringen og hans sterke stemme, som av en eller annen merkelig grunn fremdeles er ukjent for mange, tar en med til mørke barer såvel som skogen og fjellet.

Dørene åpner 20:00, konsertstart 22:00.
Billetter kjøpes her.

8. juni 2019 /

Licking The Moose

Etter flere år i dødens dal ga LTM ut det kritikerroste albumet “The death of Henry Miller and many others” i 2018, både på vinyl og streaming. LTM byr på en musikalsk reise gjennom gospel, rockabilly, hillbilly, crooning, sørstatsrock, rock´n roll, outlaw og western-swing. Kall det gjerne Americana.

Musikken innehar en blanding av dystre og lettsindige melodier som holdes sammen av innsikten om at det ikke går bra til slutt. LTM henter inspirasjon fra Hank Williams, Elvis, The Louvin Brothers, Tom Waits, Johnny Cash og Bob Dylan med flere, og ruger heller ikke på klisjéene…

«Det er trist og trivelig. En forfyllet revolvermann sitter på hesteryggen. Geografien sier midt i ingenmannsland et sted på grensen mellom USA og Mexico. Den siste dråpen med whisky er konsumert. Men pistoleroen har et sug etter mer av det sterke. Sola er brennheit. Og i sitt hode hører revolvermannen en manende form for musikk… Omtrent slik kan lydbildet fra Licking The Mooses beskrives!

Dørene åpner 20:00, konsertstart 22:00.
Billetter kjøpes her.